Wintercheck 2020-01-08T16:02:49+01:00

Wintercheck

Wintercheck, vanaf €9,95!
Het winterseizoen is aangebroken. Wordt het een kwakkelwinter, of moeten we rekenen op sneeuw, ijs en gladheid? Wat het ook wordt, u doet er verstandig aan om uw auto een Wintercheck te laten ondergaan.

Wij zorgen ervoor dat uw auto winterklaar is. Zo kunt u veilig en comfortabel op weg. Voor de kosten hoeft u het niet te laten, want voor slechts € 9,95 controleren wij uw auto visueel op 20 vitale punten. Bovendien ontvangt u na de Wintercheck een Gratis Noodhamer.

De juiste Wintercheck voor u
De staat van uw auto is uiteraard afhankelijk van verschillende zaken, zoals het onderhoudsniveau en de leeftijd van de auto. Daarom bieden wij 3 verschillende soorten Winterchecks aan.

Wintercheck basis of premium?
Welke voor uw auto het meest geschikt is kunt u hieronder lezen. Mocht u er niet zeker van zijn, dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Wintersportcheck
De WintersportCheck is in de basis hetzelfde als de Wintercheck Basis. Wij zullen u echter ook bijstaan, waarbij nodig, als het gaat om sneeuwkettingen, skikoffers, speciale vloeistoffen voor zeer lage temperaturen, etc. Voor slechts € 9,95,-

Wintercheck