Afspraak plannen 2020-01-08T15:15:42+01:00

Afspraak maken

vakgarage_algemene_afspraak

60 min

Algemene afspraak

Autoservice Aal-Storteboom is dé specialist op het gebied van APK, Banden, Airco, Accu, Trekhaken etc. Kortom, alles voor uw auto: nieuw of occasion. Of het nu gaat om een Grote- of budget beurt, een APK keuring, onderhoud of reparatie, bij Autoservice Aal-Storteboom bent u aan het juiste adres.

15 min

15 min

Aircocheck

Wilt u weten hoe goed uw airco nog werkt? Kom dan langs bij Autoservice Aal-Storteboom voor de gratis AircoCheck. Onze specialisten controleren gratis de werking van uw airco en of deze de temperatuur nog onder controle houdt. Een aircosyteem verliest jaarlijks tot 10% koudemiddel en is derhalve niet onderhoudsvrij. Voorkom dure reparaties en maak gebruik van de gratis AircoCheck!

60 min

60 min

APK

De APK keuring is wettelijk verplicht. Tijdens de APK keuring wordt bekeken of uw auto voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid en milieu. U bent hiervoor bij ons aan het juiste adres. Maak een afspraak en wij zullen u kundig, klantvriendelijk, snel en tegen een scherpe prijs van dienst zijn. Bovendien ontvangt u tijdelijk een gratis presentje!

Banden

Wij bieden u als merkonafhankelijk bandenspecialist een buitengewoon breed assortiment van A-merk- en huismerkbanden tegen scherpe prijzen. Wij bieden een zeer breed assortiment zomer- en winterbanden voor personenwagens, 4×4/SUV, bestelwagens en caravan/aanhangwagens. Maar uiteraard kunt u ook voor bandendiensten zoals uitlijnen bij ons terecht.

60 min

60 min

Budgetbeurt

Met de budgetbeurt zet u de rem op uw onderhoudskosten. Maar Autoservice Aal-Storteboom gaat verder! Want naast de normale werkzaamheden van een Budgetbeurt waarbij onder andere de olie wordt ververst en een nieuw oliefilter wordt gemonteerd, controleren wij uw auto op vele veiligheidspunten. En dit voor een budget prijs.

60 min

60 min

Grote onderhoudsbeurt

Met de Grote onderhoudsbeurt van Autoservice Aal-Storteboom bent u verzekerd dat uw auto in de beste staat verkeert en dat u geen onnodige risico’s neemt. Wij voeren de onderhoudsbeurt volgens de fabrieksspecificaties uit en uiteraard met behoud van eventuele fabrieksgarantie.

30 min

30 min

Vakantiecheck

Uw auto wordt visueel gecontroleerd op 9 belangrijke punten. Deze check is geschikt voor auto’s die dit jaar al een (grote) onderhoudsbeurt hebben gehad en kost slechts €9,95.

30 min

90 min

Vakantiecheck Premium

Heeft uw auto door het jaar heen geen (grote) onderhoudsbeurt gehad? Trakteer dan uw auto op de VakantieCheck Premium. Uw auto wordt 1,5 uur grondig gecontroleerd op alle vitale punten. Zo kunt u met een zorgeloos gevoel op vakantie.

30 min

30 min

Wintercheck

Autoservice Aal-Storteboom laat u niet in de kou staan deze winter. Onze vaste klanten weten het al langer: met Autoservice Aal-Storteboom kunt u veilig de weg op. Of u nu te maken krijgt met sneeuw, regen, kou, pekel of gladde wegen, Autoservice Aal-Storteboom zorgt er voor dat uw auto winterklaar is. Zo kunt u veilig en comfortabel op weg. Deze controle is geschikt voor auto’s die dit jaar al een (grote) onderhoudsbeurt hebben gehad. Uw auto wordt (visueel) gecontroleerd op 20 vitale punten o.a.: – Accu – Banden – Koelsysteem – Motorolie – Verlichting

30 min

90 min

Wintercheck Premium

Autoservice Aal-Storteboom laat u niet in de kou staan deze winter. Onze vaste klanten weten het al langer: met Autoservice Aal-Storteboom kunt u veilig de weg op. Of u nu te maken krijgt met sneeuw, regen, kou, pekel of gladde wegen, Autoservice Aal-Storteboom zorgt er voor dat uw auto winterklaar is. Zo kunt u veilig en comfortabel op weg. Wilt u veilig en zonder autopech de winter door komen? Trakteer dan uw auto op de Premium WinterCheck. Uw auto wordt 1,5 uur grondig gecontroleerd op alle vitale punten. Wij adviseren de WinterCheck Premium wanneer: uw auto dit jaar niet voor een grote onderhoudsbeurt bij de garage is geweest. uw auto ouder is dan 5 jaar. u door het jaar heen veel kilometers rijdt

Aankoopkeuring

Wanneer u van plan bent een gebruikte auto te kopen dan wilt u uiteraard zekerheid over de staat van de auto. U moet er niet aan denken dat u een auto koopt met verborgen gebreken, een teruggedraaide kilometerstand of met een schadeverleden! Om zekerheid over de staat van de auto te verkrijgen is het verstandig de aankoopkeuring te laten uitvoeren. Dit kunt u zelf laten doen, maar u kunt de verkoper er ook om vragen.